מרכז הסייבר ליידי דיוויס תל-אביב

מרכז הסייבר ליידי דיוויס תל-אביב מרכז הסייבר ליידי דיוויס תל-אביב

מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום עיני אמרה לאחר ביקור שערכה במרכז הסייבר החדש: "זו גאווה גדולה. המרכז הוקם במסגרת תפיסה פדגוגית חדשנית וראייה אסטרטגית ארוכת טווח שאנו מובילים ברשת עמל ובבית הספר הרב תחומי עמל ליידי דייויס תל אביב.
הלימודים במרכז החדש מתקיימים באווירה ייחודית הדומה לזו הקיימת בחברות הייטק מובילות. כל זאת הודות להובלתה של מנהלת בית הספר שרה הלפרין יחד עם צוות המורים המיומן והמקצועי בתחומים אלה".

יצוין כי במרכז הסייבר החדש הושקעו מאות אלפי ש"ח כדי להעמיד לרשות התלמידים כלים חדשניים ואת מיטב ציוד המחשוב, באמצעותו מתאפשרים לימודים פרקטיים ומעשיים בעולמות הסייבר והיזמות השונים, בשיתוף מערכות הביטחון וחברות הייטק שונות.
מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום עיני הוסיפה: "אין לי ספק שבעידן בו תעשיית הסייבר פורחת ומשגשגת מאוד נוכח איומים הולכים וגוברים על מאגרי מידע של מדינות וארגונים בעולם, מאמצי לוחמת הסייבר רק יתעצמו ואיתם התעשייה כולה. תפקידנו כרשת חינוך גדולה ומרכזית במדינה, הוא לתת את הכלים וההזדמנות לדור הצעיר ללמוד עולמות אלו, ולהבטיח את מעמדה של ישראל כמובילת היזמות והסייבר בעולם כולו".

תלמידי הנדסת תוכנה המתמחים בתחום הסייבר, יוצרים פרויקטים ברמה גבוהה ואיכותית ביותר וזכו לשבחים רבים ממטה הסייבר, וממשרד החינוך.

התלמידים מגיעים להישגים מרשימים, אוהבים מאד את התחום, מגלים בו עניין ונכונות להשקיע, וכמובן זהו תחום חיוני היום לצבא ולמשק.
לאור זאת בחרנו בעוגן הסייבר, להוות עוגן תכני במרכז היזמות.

התלמידים יעמיקו בתחום יפתחו מערכות הגנה, ושמירה אותן יוכלו אף למכור לגופים מתעניינים.
התלמידים יקבלו הנחייה וליווי צמוד הן מצוות בית הספר הן מנציגי מטה הסייבר, והן ממומחים בתחום המחוברים כבר היום לבית הספר.
אנו נעמיק ונרחיב קשרים אלה ונעניק לתלמידים מנטורים שילוו אותם בפיתוחיהם.

מרכז היזמות בל.ד. תל- אביב יתבסס על החוזקות של בית הספר.
בית הספר ל.ד. תל אביב הנו בית ספר בעל השגים מרשימים הן בתחום הלימודי והן בחינוך הערכי.
בבית הספר תלמידים לומדים בדרך חדשנית וייחודית.
הוא מהווה אחד מבתי הספר של הרשת המובילים למידה באמצעות פרויקטים ברוח היי טק היי. הפרויקטים של התלמידים הן בתחומי הביוטכנולוגיה והן בתחומי הביולוגיה, הינם ברמה גבוהה ביותר.
פרויקטים בביוטכנולוגיה נעשים במכון ויצמן למדע, תלמידי הנדסת תוכנה מתמחים בתחום הסייבר, גם בתחום זה התלמידים מגיעים להישגים מרשימים.
במרכז היזמות נעצים את החוזקות הללו ונעניק לתלמידים כלים יישומיים להמריא ולפתח מיזמים המנצלים את כישוריהם מחד ותורמים לחברה ולקהילה מאידך.

מרכז הסייבר ליידי דיוויס ת"א