כנס "יזמות 2018" של עמל בשיתוף כלכליסט

כנס "יזמות 2018" של עמל בשיתוף כלכליסט כנס "יזמות 2018" של עמל בשיתוף כלכליסט כנס "יזמות 2018" של עמל בשיתוף כלכליסט

כנס "יזמות 2018" נערך ב- 19.6.18 בעזריאלי שרונה, על ידי קבוצת עמל בשיתוף עם העיתון "כלכליסט" תחת הכותרת: "הכנס ליזמות וחדשנות בעידן החדש".

במסגרת הכנס נערך גמר תחרות היזמות הארצית של קבוצת עמל למען אוכלוסיות עם צרכים מיוחדים ע"ש הנשיא התשיעי שמעון פרס.

מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום עיני נשאה דברים בכנס על "עידן חדש של יזמות", והעניקה פרסים לזוכים בשלושת המקומות הראשונים.
"בחרתי להתחיל את דברי במילים: אני ואתה נשנה את העולם, אני ואתה אז יבואו כבר כולם" אמרה עו"ד רוית דום עיני וציינה כי מילות שירו הידוע של אריק איינשטיין מבטאות את הכוח של הכנס ואת מה שמניע אותו: יזמות, ערכים והכוח לשינוי חברתי.
שינינו את השיטה
"אנחנו הולכים לראות פה תלמידים סטארטאפיסטים עם ברק בעיניים, עם תשוקה. אנחנו שינינו את השיטה. הילדים אצלנו חושבים, מתנסים ועושים פרויקטים למען אנשים עם צרכים מיוחדים" אמרה עו"ד דום עיני. "אנחנו מאמינים בלתת טכנולוגיה, לתת כלים מעשיים לחיים, ורואים את ההצלחות של הילדים. רואים את הסקרנות שלהם. אלה ילדים שלומדים מתוך רצון ומגיעים להצלחות" אמרה והוסיפה: "רוב בתי הספר שלנו בפריפריה. יש פה קבוצות תלמידים מכעביה, מצפת, מדרום תל אביב. מדהים לראות אותם".

כנס "יזמות 2018" של עמל וכלכליסט: הזוכים בגמר תחרות היזמות הארצית של קבוצת עמל

דברי מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום עיני בכנס "יוזמות 2018":