הקאתון 2018

הקאתון 2018      הקאתון 2018

האקתון 2018 – תלמידי עמל מפתחים מיזמים חדשניים למען אנשים עם מוגבלויות

עשרות תלמידים מבתי הספר של קבוצת עמל, הגיעו למטה חברת מארוול בפתח תקווה ולקחו חלק באירוע "האקתון", שהיווה גם את שלב חצי הגמר בתחרות היזמות הארצית של קבוצת עמל ע"ש שמעון פרס, למען אוכלוסיות עם צרכים מיוחדים.

האירוע נערך במעמד מנכ"ל קבוצת עמל עו"ד רוית דום עיני, המובילה תפיסה חינוכית וחברתית חדשנית שבמרכזה חינוך ליזמות והקמת מרכזי יזמות חדשניים בשיתוף עם התעשייה ולמען הקהילה.

18 פיתוחים חדשניים הגיעו לשלב חצי הגמר לאחר שעברו סינון מקיף בחודשים האחרונים על ידי מומחים ואנשי מקצוע. התלמידים שעומדים מאחורי אותם מיזמים לקחו חלק באירוע ההאקתון שנועד לשדרג את היוזמות שפיתחו, בסיוע מנטורים מחברות הייטק, מהעולם העסקי ומומחי נגישות ביניהם תלמידי בית הספר און שבתל אביב.

חבר השופטים עבר בין הקבוצות המתחרות, בחן את הפיתוחים היזמיים, ובתום ההאקתון הוכרז על שבעה פיתוחים יזמיים שעלו לשלב הגמר של תחרות היזמות של עמל.