העוגנים במרכזי היזמות

המאפיין את מרכזי היזמות:
– סדנאות למידה והתנסות כיצד להוביל יוזמה מהכוח אל הפועל.
– הדרכה מקצועית וחניכה אישית ממיטב המומחים.
– מפגשים עם מנכ"לים ומובילי יזמות מעולם ההייטק והתעשייה .
– חיבור עם הקהילה.
מרכזי היזמות בנויים במתכונת דומה לזו של מרכזי הפיתוח בחברות ההייטק המובילות.

לראשונה במערכת החינוך:
• מרחב המאפשר לבני נוער יצירתיים להגשים את חלומותיהם
• להתנסות ולחוות את עולם התעשייה המודרנית באופן אמיתי ולא רק תיאורטי
• לעבוד עם מנטורים,
• ליצור NETWORKING

העוגנים במרכזי היזמות:
יזמות עסקית – כיצד הופכים חלום למציאות, רעיון לפרויקט ממשי, פיתוח למוצר או שירות שניתן לשווקו ואף להרוויח ממנו, או להעניק אותו לקהילה ולאוכלוסיות הזקוקות לו.
לימוד עקרונות מנהל העסקים ושימוש בכלים יזמיים מובילים ע"י יזמים, אנשי שיווק ו"מצליחנים" במשק הישראלי.

סייבר – תלמידי הנדסת תוכנה המתמחים בתחום הסייבר יוצרים פרוייקטים ברמה גבוהה ומהווה עוגן תכני במרכז היזמות. התלמידים יקבלו הנחיה וליווי צמוד הן מצוות ביה"ס והן מנציגי מטה הסייבר, וממומחים בתחום המחוברים כבר היום לביה"ס.

מדעים; מרכז חברתי-מדעי להטמעת מודעות לבריאות בהיבט מגדרי – תלמידי המדעים ביולוגיה וביוטכנולוגיה מתמחים בתחום הבריאות והרפואה. התלמידים יחקרו את התחום בשיתוף עם הפקולטות הרלוונטיות באוניברסיטאות תל-אביב ויערכו מגוון רחב של פעילויות להבאת הנושא למודעות הציבור.

מגדרי – יתמקד במחקרים במגוון נושאים: אי שיוויון על רקע מגדרי, זהות כל אחד, בניית מודלים ודרכי עבודה נבדלים לנשים ולגברים ויפיצו את מחקריהם בעזרת פעילויות להבאת הנושא למודעות הקהילה.