דבר המנכ"ל

קבוצת הרב תחומי עמל היא מיסודה של ההסתדרות החדשה, פרוסה בכל רחבי הארץ, משפיעה על הפסיפס האנושי המרתק של החברה הישראלית, ומהווה את אחת הפלטפורמות החשובות של הנהגת ההסתדרות לקידום הרעיון של חברה הוגנת ושוויונית.
החזון שהצבתי עם כניסתי לתפקיד, הוא להפוך את קבוצת הרב תחומי עמל לרשת חינוך מעוררת השראה ומודל לחיקוי במערכת החינוך בישראל על בסיס הישגים לימודיים וחברתיים מוכחים, רשת חינוך המצליחה להתאים עצמה באופן המיטבי להתפתחויות בעולם, והמפלסת נתיבים חדשים עבור מערכת החינוך בישראל.
נפעל לשילוב של מצוינות, חדשנות ויזמות פורצת דרך, בדגש על סולידריות, רגישות ומחויבות חברתית.
תפקידנו לתת לתלמידים את הכלים והמיומנויות שיאפשרו להם להיות מובילים בעולם המחר, שיהיו בעלי יכולת למידה עצמאית וחשיבה יצירתית מחוץ לקופסה. זאת לצד הנחלת ערכים של נתינה לאחר, לשונה ולחלש.
נעשה זאת מתוך אהבה גדולה לתלמידינו, אכפתיות ונכונות לסייע להם בכל עת ככל שיידרש.
נפעל להשגת הישגים גבוהים בכל המדדים, ולצורך כך נקדם תהליכי למידה מגוונים, סביבת למידה פיזית חדשנית, מתן מענה חינוכי הולם גם למצטיינים וגם לתלמידים מתקשים, קידום הפיתוח המקצועי של המורים ואנשי הצוות, העצמת תהליכי הלמידה ההדדית, יצירת שיתופי פעולה עם גורמים רבים בחברה הישראלית, חיזוק הדיאלוג ושיתוף הפעולה עם ההורים.
יחד נוביל את העשייה החינוכית בבתי הספר שלנו להישגים חינוכיים וחברתיים משמעותיים, שיהוו מקור לגאווה ונחת לכולנו.

קארן טל
מנכ"לית קבוצת הרב תחומי עמל